Kod: 06428137
Consumers generally expect the food to be of a high quality, minimally processed, natural, additive-free, high in nutritional value as well as safe to eat. High Pressure processing can destroy harmful micro-organisms rendering the ... więcej
247.17 zł
Zwykle: 319.02 zł
Oszczędzasz 71.85 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 144 punkty
Consumers generally expect the food to be of a high quality, minimally processed, natural, additive-free, high in nutritional value as well as safe to eat. High Pressure processing can destroy harmful micro-organisms rendering the food safe to eat. This book examines the developments made in the processing of foods using high pressure.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
247.17 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )