Dictionary of Food Ingredients / Libristo.pl
Dictionary of Food Ingredients

Kod: 01424592

Dictionary of Food Ingredients

Autor Robert S. Igoe

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of information on over 1,000 food ingredients and additives. Like the previous editions, the Fifth Edition provides clear and concise information on currently used ... więcej

671.28


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 12 - 15 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Dictionary of Food Ingredients

Za ten zakup dostaniesz 391 punkty

Opis

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of information on over 1,000 food ingredients and additives. Like the previous editions, the Fifth Edition provides clear and concise information on currently used additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing. The dictionary entries, organized in alphabetical order, include information on ingredient functions, chemical properties, and uses in food products. This revised and updated fifth edition also features a new section, Food Definitions and Formulations, a thoroughly expanded list of food ingredients approved for use in the European Union, with E numbers, as well as new information on existing and more recently approved ingredients.Dictionary of Food Ingredients is a concise, easy-to-use resource covering over 1,000 food ingredients and additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing. Organized alphabetically, definitions cover functionality, chemical properties, and applications, and thorough cross-referencing allows readers to follow related and similar ingredients. A section based on the Code of Federal Regulations lists food ingredients according to their US approval status, and a bibliography pinpoints further information. §This revised and updated fifth edition features a new section, Food Definitions and Formulations, and a thoroughly expanded list of food ingredients approved for use in the European Union, with E numbers. In addition, the fifth edition provides new information on existing and more recently approved ingredients. §The Dictionary is an unparalleled source of information, providing practical, scientific, and regulatory information on every important ingredient and category. This resource will be of value to food scientists, ingredient suppliers, dietitians, extension specialists, food customer service personnel, and students.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

671.28

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: