Edible Oil Processing 2e / Libristo.pl
Edible Oil Processing 2e

Kod: 01424752

Edible Oil Processing 2e

Autor Wolf Hamm, Richard J. Hamilton, Gijs Calliauw

Oils and fats are almost ubiquitous in food processing, whether naturally occurring in foods or added as ingredients that bring functional benefits. Whilst levels of fat intake must be controlled in order to avoid obesity and othe ... więcej

1098.08


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Edible Oil Processing 2e

Za ten zakup dostaniesz 639 punkty

Opis

Oils and fats are almost ubiquitous in food processing, whether naturally occurring in foods or added as ingredients that bring functional benefits. Whilst levels of fat intake must be controlled in order to avoid obesity and other health problems, it remains the fact that fats (along with proteins and carbohydrates) are one of the three macronutrients and therefore an essential part of a healthy diet.§The ability to process oils and fats to make them acceptable as part of our food supplies is a key component in our overall knowledge of them. Without this ability, the food that we consume would be totally different, and much of the flexibility available to us as a result of the application of processing techniques would be lost. Obviously we need to know how to process fatty oils, but we also need to know how best to use them once they have been processed.§This second edition of Edible Oil Processing presents a valuable overview of the technology and applications behind the subject.§It covers the latest technologies which address new environmental and nutritional requirements as well as the current state of world edible oil markets.§This book is intended for food scientists and technologists who use oils and fats in food formulations, as well as chemists and technologists working in edible oils and fats processing.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1098.08

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: