Kod: 06689404
Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the g ... więcej
3588.53 zł
Zwykle: 3588.56 zł
Oszczędzasz 0.03 zł
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 2089 punkty
Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
3588.53 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )