Food Processing for Increased Quality and Consumption / Libristo.pl
Food Processing for Increased Quality and Consumption

Kod: 18312452

Food Processing for Increased Quality and Consumption

Autor Alexandru Grumezescu

Food Processing for Increased Quality and Consumption, Volume 18 in the Handbook of Food Bioengineering series, offers an updated perspective on the novel technologies utilized in food processing. This resource highlights their im ... więcej

829.43


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Food Processing for Increased Quality and Consumption

Za ten zakup dostaniesz 483 punkty

Opis

Food Processing for Increased Quality and Consumption, Volume 18 in the Handbook of Food Bioengineering series, offers an updated perspective on the novel technologies utilized in food processing. This resource highlights their impact on h

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

829.43

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: