Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, 1 / Libristo.pl
Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, 1

Kod: 02650580

Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, 1

Autor R.P. Singh, Augusto G. Medina

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop, Porto, Portugal, October 16-21, 1988

1679.50


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, 1

Za ten zakup dostaniesz 978 punkty

Opis

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop, Porto, Portugal, October 16-21, 1988

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1679.50

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: