Kod: 02650580
Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, 1
Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop, Porto, Portugal, October 16-21, 1988
Zobacz książki o podobnej tematyce
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
- Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
- Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
- Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.
Dowiedz się więcej
Więcej informacji o Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, 1
Za ten zakup dostaniesz 978 punkty
Opis
Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop, Porto, Portugal, October 16-21, 1988
Szczegóły książki
Kategoria
Książki po angielsku
Technology, engineering, agriculture
Industrial chemistry & manufacturing technologies
Industrial chemistry
- Pełny tytuł: Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, 1
- Autor: R.P. Singh, Augusto G. Medina
- Język: Angielski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 593
- EAN: 9789401075671
- ISBN: 9401075670
- ID: 02650580
- Wydawca: Springer Netherlands
- Waga: 849 g
- Wymiary: 235 × 155 × 31 mm
- Data wydania: 11. September 2013
Ulubione w innej kategorii
250 000
zadowolonych klientów
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.