Kod: 06430349
Due to a number of food-related incidents and reported outbreaks world-wide, food quality and food safety have become a topic in everyday life. But risk perception research indicates that average people perceive risks differently ... więcej
291 zł
Zwykle: 375.50 zł
Oszczędzasz 84.49 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 168 punkty
Due to a number of food-related incidents and reported outbreaks world-wide, food quality and food safety have become a topic in everyday life. But risk perception research indicates that average people perceive risks differently from experts. This book reviews consumer studies and their conclusions concerning food safety knowledge and practices.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
291 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )