Kod: 06430362
The shelf life of fresh products is one of the most important parameters in the fresh food supply chain. This book discusses the importance of the role and responsibility of the consumer as a last link in food supply chain safety. ... więcej
1007.03 zł
Zwykle: 1299.31 zł
Oszczędzasz 292.29 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 586 punkty
The shelf life of fresh products is one of the most important parameters in the fresh food supply chain. This book discusses the importance of the role and responsibility of the consumer as a last link in food supply chain safety.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
1007.03 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )