Freezing Effects on Food Quality / Libristo.pl
Freezing Effects on Food Quality

Kod: 06690087

Freezing Effects on Food Quality

Autor Lester E. Jeremiah

Presents an overview of knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. This book delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, ... więcej

1793.94

Zwykle: 1793.99 zł

Oszczędzasz 0.05 zł


Na zamówienie
Wysyłamy za 17 - 26 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Freezing Effects on Food Quality

Za ten zakup dostaniesz 1045 punkty

Opis

Presents an overview of knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. This book delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1793.94

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: