Fundamentals and Operations in Food Process Engineering / Libristo.pl
Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Kod: 20543337

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Autor Das, Susanta Kumar (Indian Institute of Technology, Kharagpur, India), Das, Madhusweta (Indian Institute of Technology, Kharagpur, India)

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering deals with the basic engineering principles and transport processes applied to food processing, followed by specific unit operations with a large number of worked-out example ... więcej

767.41


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Za ten zakup dostaniesz 447 punkty

Opis

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering deals with the basic engineering principles and transport processes applied to food processing, followed by specific unit operations with a large number of worked-out examples and pro

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

767.41

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: