Kod: 04929865
An internationally respected editorial team and array of chapter contributors has developed the Handbook of Fermented Meat and Poultry, an updated and comprehensive hands-on reference book on the science and technology of processi ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
An internationally respected editorial team and array of chapter contributors has developed the Handbook of Fermented Meat and Poultry, an updated and comprehensive hands-on reference book on the science and technology of processing fermented meat and poultry products. Beginning with the principles of processing fermented meat and ending with discussions of product quality, safety, and consumer acceptance, the book takes three approaches: background and principles; product categories; and product quality and safety.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )