Handbook of Food Enzymology / Libristo.pl
Handbook of Food Enzymology

Kod: 06693758

Handbook of Food Enzymology

Discussing methods of enzyme purification, characterization, isolation, and identification, this book details the chemistry, behavior, and physicochemical properties of enzymes to control, enhance, or inhibit enzymatic activity fo ... więcej

2393.47

Zwykle: 2393.47 zł

Oszczędzasz 0 zł


Na zamówienie
Wysyłamy za 17 - 26 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Handbook of Food Enzymology

Za ten zakup dostaniesz 1393 punkty

Opis

Discussing methods of enzyme purification, characterization, isolation, and identification, this book details the chemistry, behavior, and physicochemical properties of enzymes to control, enhance, or inhibit enzymatic activity for improved taste, texture shelf-life, nutritional value and process tolerance of foods and food products.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2393.47

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: