Handbook of Food Science and Technology 1 / Libristo.pl
Handbook of Food Science and Technology 1

Kod: 10812587

Handbook of Food Science and Technology 1

Autor Romain Jeantet, Dr. Pierre Schuck, Thomas Croguennec, Gerard Brule

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

836.22


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Handbook of Food Science and Technology 1

Za ten zakup dostaniesz 487 punkty

Opis

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

836.22

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: