Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries / Libristo.pl
Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries

Kod: 12496228

Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries

Autor Seid Jafari

There has been a major shift from conventional microencapsulation processes towards nanoencapsulation techniques with the aim of increasing the encapsulation efficiency and improved targeted nutraceutical delivery. Nanoencapsulati ... więcej

1102.47


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries

Za ten zakup dostaniesz 642 punkty

Opis

There has been a major shift from conventional microencapsulation processes towards nanoencapsulation techniques with the aim of increasing the encapsulation efficiency and improved targeted nutraceutical delivery. Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries, is a compendium which collects, in an easy and compact way, the state-of-the-art details about the techniques for nanoencapsulation of bioactive compounds in food and nutraceutical industries. The book addresses important modern technologies, including biopolymer based nano-particle formation techniques, formulation based processes such as nano-liposomes and nano-emulsions, process based nano-encapsulation such as electro-spinning and nano-spray drying, natural nano-carrier based processes like casein and starch nano-particles, and other recent advances. A definitive reference manual for researchers and industry personnel who want to learn more about basic concepts and also recent developments on nanotechnology research. Serves as a compendium of recent techniques and systems for nanoencapsulation of bioactive compoundsBrings basic concepts and potential of nanoencapsulation technologies, as well as their novel applications in functional foods and nutraceutical systemsIncludes technologies such as biopolymer based nano-particle formation techniques, formulation based processes, process based nanoencapsulation and nano-carrier based process

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1102.47

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: