Kod: 16193827
Podrecznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli tresci i umiejetnosci stanowiace podbudowe do ksztalcenia w zawodach: kucharz, technik zywienia i uslug gastronomicznych. Publikacja krotko podsumowuje rowniez informacje, kt ... więcej
64.87 zł
Zwykle: 68.33 zł
Oszczędzasz 3.46 zł
Za ten zakup dostaniesz 38 punkty
Podrecznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli tresci i umiejetnosci stanowiace podbudowe do ksztalcenia w zawodach: kucharz, technik zywienia i uslug gastronomicznych. Publikacja krotko podsumowuje rowniez informacje, ktore zostaly opisane w opracowaniach dotyczacych kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje sie natomiast na kompetencjach ujetych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urzadzen w zakladach gastronomicznych, postepowanie zgodnie z instrukcjami obslugi. Podrecznik prezentuje przykladowa dokumentacje systemu HACCP stosowana w zakladach gastronomicznych.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
64.87 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )