Kod: 12873491
Zeszyt cwiczen, przeznaczony do ksztalcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik zywienia i uslug gastronomicznych, jest skorelowany z podrecznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Czesc 2. Przedstawia zagad ... więcej
66.07 zł
Zwykle: 69.53 zł
Oszczędzasz 3.45 zł
Za ten zakup dostaniesz 38 punkty
Zeszyt cwiczen, przeznaczony do ksztalcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik zywienia i uslug gastronomicznych, jest skorelowany z podrecznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Czesc 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wycwiczyc umiejetnosci z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporzadzanie potraw i napojow). Obejmuje tematy dotyczace zup, sosow goracych, ciast, potraw z mies zwierzat rzeznych, drobiu, dziczyzny, ryb, owocow morza, potraw polmiesnych, potraw wegetarianskich, zakasek, deserow, napojow. Omawia rowniez zagadnienia zwiazane z kuchnia polska, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz zywnoscia wygodna i funkcjonalna.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
66.07 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )