Kod: 12873377
Podrecznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsluga gosci w obiekcie swiadczacym uslugi hotelarskie). Omawia zagadnienia zwiazane z uslugami gastronomicznymi. Kladzie duzy nac ... więcej
56.60 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 33 punkty
Podrecznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsluga gosci w obiekcie swiadczacym uslugi hotelarskie). Omawia zagadnienia zwiazane z uslugami gastronomicznymi. Kladzie duzy nacisk na racjonalne odzywianie sie, komponowanie jadlospisu, a takze wizerunek zawodowy pracownika. Szczegolowo przedstawia rodzaje sniadan serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposazenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazowki dotyczace nakrywania stolu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pozadane zachowania w pracy, dzieki czemu buduje postawe odpowiedzialnego i zaangazowanego pracownika, zwiekszajac tym samym szanse ucznia na rynku pracy.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
56.60 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )