Rational Design of Stable Protein Formulations / Libristo.pl
Rational Design of Stable Protein Formulations

Kod: 05247171

Rational Design of Stable Protein Formulations

Autor John F. Carpenter, Mark C. Manning

Recombinant proteins and polypeptides continue to be the most important class of biotechnology-derived agents in today's pharmaceutical industry. Over the past few years, our fundamental understanding of how proteins degrade and h ... więcej

881.46


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 12 - 15 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Rational Design of Stable Protein Formulations

Za ten zakup dostaniesz 509 punkty

Opis

Recombinant proteins and polypeptides continue to be the most important class of biotechnology-derived agents in today's pharmaceutical industry. Over the past few years, our fundamental understanding of how proteins degrade and how stabilizing agents work has made it possible to approach formulation of protein pharmaceuticals from a much more rational point of view.§This book describes the current level of understanding of protein instability and the strategies for stabilizing proteins under a variety of stressful conditions.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

881.46

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: