Sugar: User's Guide To Sucrose / Libristo.pl
Sugar: User's Guide To Sucrose

Kod: 05248668

Sugar: User's Guide To Sucrose

Autor Neil L. Pennington, Charles W. Baker

Written for the food scientist, and food product developer, this reference manual discusses the physical and chemical properties of sucrose and its contribution to product flavour.

868.66


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Sugar: User's Guide To Sucrose

Za ten zakup dostaniesz 506 punkty

Opis

Written for the food scientist, and food product developer, this reference manual discusses the physical and chemical properties of sucrose and its contribution to product flavour.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

868.66

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: