Kod: 12872528
Klienci oczekuja swiezych buleczek, bez wzgledu na pore dnia? Jak zmodernizowac produkcje i rozszerzyc asortyment bez ryzyka zwrotow? Niezbednik piekarza, dedykowany wlascicielom piekarn i cukierni, technologom i uczniom. Podp ... więcej
93.17 zł
Zwykle: 98.71 zł
Oszczędzasz 5.54 zł
Za ten zakup dostaniesz 54 punkty
Klienci oczekuja swiezych buleczek, bez wzgledu na pore dnia? Jak zmodernizowac produkcje i rozszerzyc asortyment bez ryzyka zwrotow? Niezbednik piekarza, dedykowany wlascicielom piekarn i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiazania, koncentrujac sie wokol zastosowan technologii chlodniczych: 1. technologia prowadzenia gary w obnizonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanascie godzin oraz wyraznie poprawia jakosc wyrobow; 2. procesy technologiczne oparte o mroznie szokowe oraz produkty gleboko mrozone umozliwiaja transport uformowanych i wyrosnietych kesow na znaczne odleglosci oraz jeszcze dluzsze przechowywanie. Proces wypieku staje sie latwiejszy i mozliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu. W ksiazce znalezc mozna: - podstawy teoretyczne - przyklady instalacji, omowienie obslugi urzadzen - cenne wskazowki, poparte wynikami eksperymentow - porady, na co trzeba zwrocic uwage planujac rozbudowe zakladu - sklep firmowy - od czego zaczac? Teraz juz nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpoczac wypiek bezposrednio w punktach sprzedazy - sieci partnerow lub... wlasnej!
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
93.17 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: