Kod: 12873477
Podrecznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujacy tresci materialu zawartego w drugiej czesci kwalifikacji T.10 (Organizowanie uslug gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczace uslug gastronomicznych, zasad kalkulacj ... więcej
76.35 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 44 punkty
Podrecznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujacy tresci materialu zawartego w drugiej czesci kwalifikacji T.10 (Organizowanie uslug gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczace uslug gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania uslug gastronomicznych, organizacji przyjec okolicznosciowych w zakladzie gastronomicznym, organizacji szkolen i konferencji, organizacji przyjec dyplomatycznych, uslug cateringowych, systemow i programow komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajow w stosunkach miedzyludzkich. Staranny dobor tresci pod wzgledem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiagniecie zakladanych efektow ksztalcenia.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
76.35 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )