Art of Fine Enameling / Libristo.pl
Art of Fine Enameling

Kod: 18875819

Art of Fine Enameling

Autor Karen L. Cohen

The most comprehensive book of enameling has been revised to bring you this essential reference. Every chapter and project has been reviewed and updated. About half the projects have changed; classic techniques such as champleve a ... więcej

172.15

Zwykle: 181.29 zł

Oszczędzasz 9.14 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Art of Fine Enameling

Za ten zakup dostaniesz 100 punkty

Opis

The most comprehensive book of enameling has been revised to bring you this essential reference. Every chapter and project has been reviewed and updated. About half the projects have changed; classic techniques such as champleve and cloisonne, and are still included, as well as newer approaches such as enameling on steel-21 project lessons in all.

Szczegóły książki

172.15

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: