Butchering and Curing Meats In China / Libristo.pl
Butchering and Curing Meats In China

Kod: 19283348

Butchering and Curing Meats In China

Autor Carl Oscar Levine, Sam Chambers

This special re-print edition of "Butchering Meat in China" has not been available to those interested in farm butchering and meat preservation since it first appeared on the scene back in 1921. The demand for this rare book has b ... więcej

46.50


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Butchering and Curing Meats In China

Za ten zakup dostaniesz 27 punkty

Opis

This special re-print edition of "Butchering Meat in China" has not been available to those interested in farm butchering and meat preservation since it first appeared on the scene back in 1921. The demand for this rare book has brought forth the much need

Szczegóły książki

46.50

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: