Kod: 04595481
This book in the Tropical Agriculturalist series is aimed at producers, farmers and farm managers, agricultural extension officers, teachers and students. It covers the characteristics and requirements of the cocoa crop and how to ... więcej
78.06 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 45 punkty
This book in the Tropical Agriculturalist series is aimed at producers, farmers and farm managers, agricultural extension officers, teachers and students. It covers the characteristics and requirements of the cocoa crop and how to grow it in a variety of zones. The book also includes pest and disease control, selection, the establishment and management of plantations, harvesting, processing, quality and chocolate manufacture.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agronomy & crop production
78.06 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )