Descriptions of the Sheiffdoms of Lanark and Renfrew / Libristo.pl
Descriptions of the Sheiffdoms of Lanark and Renfrew

Kod: 07419065

Descriptions of the Sheiffdoms of Lanark and Renfrew

Autor Sir William Hamilton

These Descriptions, brought together in 1831 for the Maitland Club, 'appear to be of considerable value from the many contemporary particulars they contain, as well relative to the property as to the genealogy of the proprietors i ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Descriptions of the Sheiffdoms of Lanark and Renfrew

Opis

These Descriptions, brought together in 1831 for the Maitland Club, 'appear to be of considerable value from the many contemporary particulars they contain, as well relative to the property as to the genealogy of the proprietors in the important and populous districts to which they refer.' Also included are 'copious notatory additions and two separate Appendices, consisting of original papers and authentic documents.' William Hamilton of Wishaw, an 'Antiquary of no little fame' was a younger son of John Hamilton of Udston, an early branch of the Ducal house of Hamilton.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Local interest, family history & nostalgia Local history


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: