Ernährung bei Fruktosemalabsorption / Libristo.pl
Ernährung bei Fruktosemalabsorption

Kod: 02513487

Ernährung bei Fruktosemalabsorption

Autor Eva Terler, Myriam Weber

Nie mehr Beschwerden durch Fruktose!§Wenn Fruktose in der Nahrung Beschwerden verursacht, werden verdächtige Nahrungsmittel oft sicherheitshalber gemieden. Doch strikte Vermeidung führt zu Mangelerscheinungen, die Krankheiten ausl ... więcej

50.94


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 3 - 5 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Ernährung bei Fruktosemalabsorption

Za ten zakup dostaniesz 30 punkty

Opis

Nie mehr Beschwerden durch Fruktose!§Wenn Fruktose in der Nahrung Beschwerden verursacht, werden verdächtige Nahrungsmittel oft sicherheitshalber gemieden. Doch strikte Vermeidung führt zu Mangelerscheinungen, die Krankheiten auslösen können. Dieses Buch zeigt Ihnen, wie sich die Beschwerden durch die passende Ernährung deutlich lindern lassen, welche Lebensmittel Ihnen guttun und welche Sie einfach ersetzen können. Die köstlichen Rezeptideen unterstützen die vielseitige Ernährung damit Sie auf nichts verzichten müssen.§§Ihr Plus: 80 köstliche Rezepte Zahlreiche Tipps zu Vermeidung und Ersatz von Fruktose Praktische Experten-Tipps für den Alltag Anschauliche medizinische Hintergrundinfos

Szczegóły książki

Kategoria Książki po niemiecku Ratgeber Gesundheit Ernährung

50.94


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: