Kod: 04014900
200 nutritious and seasonal recipes, by one of the most original chefs of our time. Focuses on less well-known species such as megrim sole, ling and gurnard, as well as offering new twists on old classics such as sea bass, scallop ... więcej
125.31 zł
Zwykle: 163.26 zł
Oszczędzasz 37.95 zł
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 73 punkty
200 nutritious and seasonal recipes, by one of the most original chefs of our time. Focuses on less well-known species such as megrim sole, ling and gurnard, as well as offering new twists on old classics such as sea bass, scallops and oysters. Organised by cooking method, including frying, baking, poaching, grilling, marinating and steaming. With step-by-step illustrations and techniques for descaling and filleting.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
125.31 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )