Food: A Very Short Introduction / Libristo.pl
Food: A Very Short Introduction

Kod: 01323940

Food: A Very Short Introduction

Autor John Krebs

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From issues such as the obesity crisis and sustainable agricultur ... więcej

43.04

Zwykle: 56.24 zł

Oszczędzasz 13.20 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 3 - 5 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Food: A Very Short Introduction

Za ten zakup dostaniesz 25 punkty

Opis

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From issues such as the obesity crisis and sustainable agriculture to food scares and the role of new technologies, Krebs provides a fascinating exploration of the history of human food.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

43.04

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: