Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette / Libristo.pl
Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette

Kod: 13304651

Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette

Autor Paolo Morganti, Chiara Nardo

Un libro dedicato a uno dei prodotti piů rinomati e piů gustosi del panorama agricolo italiano. Si parla del radicchio rosso di Treviso, nelle versioni precoce e tardivo, raccontandone la storia, le caratteristiche organolettiche, ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Il radicchio rosso di Treviso. La storia, tradizioni e ricette

Opis

Un libro dedicato a uno dei prodotti piů rinomati e piů gustosi del panorama agricolo italiano. Si parla del radicchio rosso di Treviso, nelle versioni precoce e tardivo, raccontandone la storia, le caratteristiche organolettiche, l'uso in cucina e le varie notizie e curiositŕ ad esso legate. Conclude la monografia un ricettario di 58 proposte, con cui č possibile cucinare anche le altre varietŕ di radicchi (di Chioggia, di Castefranco Veneto, di Maserŕ e di Verona).

Szczegóły książki

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: