Kod: 04471184
From the author of the international bestseller "Schott's Original Miscellany" comes a new collection of vital irrelevance and uncommon knowledge culled from the worlds of food and drink. From food history to cooking terms, cockta ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
From the author of the international bestseller "Schott's Original Miscellany" comes a new collection of vital irrelevance and uncommon knowledge culled from the worlds of food and drink. From food history to cooking terms, cocktail recipes to dining etiquette, grace before meals to after-dinner toasts, this "olla podrida" offers everything for the wine drinker, gastronome, and glutton.
Kategoria Książki po angielsku Humanities History History: specific events & topics
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )