Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U / Libristo.pl
Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Kod: 12091400

Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Autor Lucius Van Slyke, Charles Publow

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

145.25


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Za ten zakup dostaniesz 85 punkty

Opis

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Szczegóły książki

145.25

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: