Sedimentation History in the Arctic Ocean and Subarctic Seas for the Last 130 kyr / Libristo.pl
Sedimentation History in the Arctic Ocean and Subarctic Seas for the Last 130 kyr

Kod: 01649338

Sedimentation History in the Arctic Ocean and Subarctic Seas for the Last 130 kyr

Autor M.A. Levitan, Yu A. Lavrushin

This book to be published in the series "Lecture Notes in Earth Sciences" concentrates on own results (mainly Levitan et al.) and literature data from more detailed multidisciplinary case studies from Arctic Ocean and Subarctic se ... więcej

874.50


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 12 - 15 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka
Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Sedimentation History in the Arctic Ocean and Subarctic Seas for the Last 130 kyr

Za ten zakup dostaniesz 509 punkty

Opis

This book to be published in the series "Lecture Notes in Earth Sciences" concentrates on own results (mainly Levitan et al.) and literature data from more detailed multidisciplinary case studies from Arctic Ocean and Subarctic seas (Norwegian-Greenland Sea, Sea of Okhotsk, Bering Sea), not discussed in the other books. Another major difference is the discussion of geological-paleoecological aspects and land-ocean interaction, not included in the other books.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Earth sciences, geography, environment, planning Geography Biogeography

874.50

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: