Kod: 02912622
Smoking meat is a cookery art form that combines scientific precision with a little smoky alchemy to produce the tenderest, most delicious cuts. Whether you're whipping up some pork belly or spare ribs, this book intends to make y ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Smoking meat is a cookery art form that combines scientific precision with a little smoky alchemy to produce the tenderest, most delicious cuts. Whether you're whipping up some pork belly or spare ribs, this book intends to make you experiment with endless combinations of woods, heats, meats, cuts, rubs, and sauces.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )