Kod: 13482127
The culinary art in Tukey is made of a great variety üof delicious dishes which are a mixture of various delicacies inherited from different regions of the vast Ottoman Empire, while unfortunately many of them have long been forgo ... więcej
83.76 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 48 punkty
The culinary art in Tukey is made of a great variety üof delicious dishes which are a mixture of various delicacies inherited from different regions of the vast Ottoman Empire, while unfortunately many of them have long been forgotten through the centures. Amont different parts of the Turkish Cookery, the most notable are hors doeuvres meze; pastries börek filled with meat, cheese, vegetables or any other filling depending on the imagination; stuffed vegetables and vine leaves dolma of two different kinds with meat or rice; broiled or roasted meat dishes kebab and köfte; different kinds of rice dishes pilav; and finally vegetables cooked in olive oil zeytinyagli. ...
83.76 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: