Third Intermediate Period in Egypt, 1100-650 B.C. / Libristo.pl
Third Intermediate Period in Egypt, 1100-650 B.C.

Kod: 04472446

Third Intermediate Period in Egypt, 1100-650 B.C.

Autor K A Kitchen

First published in 1972, this book remains the most comprehensive and reliable study of this complex epoch. By starting from first principles and classifying and surveying the main available evidence, Kitchen establishes a compreh ... więcej

392.06


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Third Intermediate Period in Egypt, 1100-650 B.C.

Za ten zakup dostaniesz 228 punkty

Opis

First published in 1972, this book remains the most comprehensive and reliable study of this complex epoch. By starting from first principles and classifying and surveying the main available evidence, Kitchen establishes a comprehensive full-scale chronology of the XXI-XXV dynasties. He is then able to present a compact historical outline of almost five centuries of Egyptian history that is invaluable for scholars and the general reader alike. This edition includes the 1986 supplement, and a second preface written in 1996 which takes into account research and discoveries since the second edition.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Humanities History Regional & national history

392.06

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: