Ciel Bleu / Libristo.pl
Ciel Bleu

Kod: 14142393

Ciel Bleu

Dining at Ciel Bleu is a dreamlike, elegant experience. The entire team of Ciel Bleu is determined to treat guests to a piece of heaven. The restaurant, located on the 23rd floor of the gorgeous five-star Okura Hotel and boasting ... więcej

357.02

Zwykle: 420.04 zł

Oszczędzasz 63.02 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Ciel Bleu

Za ten zakup dostaniesz 208 punkty

Opis

Dining at Ciel Bleu is a dreamlike, elegant experience. The entire team of Ciel Bleu is determined to treat guests to a piece of heaven. The restaurant, located on the 23rd floor of the gorgeous five-star Okura Hotel and boasting a beautiful panoramic view over Amsterdam, never fails to delivers top-notch dinners in every season. The menu always features the finest flavours of the season. Ciel Bleu received two Michelin stars, that are definitely well deserved. The restaurant serves classic French cuisine with a contemporary, creative twist. Chefs Onno Kokmeijer and Arjan Speelman take pride in always selecting the best of the best ingredients and often use local products. Guestronomy lets you discover the small stories behind some of these beloved artisanal products and the symbiotic relationship between the producers and the two chefs when developing special 'Ciel Bleu' products and signature flavour combinations. This book also features 56 essential seasonal recipes, a look behind the scenes and a meet and greet with some of the familiar faces that make the difference between gastronomy and guestronomy.

Szczegóły książki

357.02

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: