Kod: 06428471
Drying has been one of the most important techniques used in food preservation. The drying process has to be performed considering energy economy and the quality standards for the product. This book describes the physical phenomen ... więcej
237.63 zł
Zwykle: 306.61 zł
Oszczędzasz 68.98 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 138 punkty
Drying has been one of the most important techniques used in food preservation. The drying process has to be performed considering energy economy and the quality standards for the product. This book describes the physical phenomena that take place in the drying processes.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
237.63 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )