Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd / Libristo.pl
Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd

Kod: 09089051

Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd

Autor Ryan D'Agostino

Esquire knows that food is always at the center of a mans social life, whether its making big batches of tricked-out sandwiches for March Madness, cocktails and finger foods for Derby Day, or stacks of waffles for weekend housegue ... więcej

93.17

Zwykle: 121.55 zł

Oszczędzasz 28.37 zł


Dodruk
Termin nieznany

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Eat Like a Man Guide to Feeding a Crowd

Za ten zakup dostaniesz 54 punkty

Opis

Esquire knows that food is always at the center of a mans social life, whether its making big batches of tricked-out sandwiches for March Madness, cocktails and finger foods for Derby Day, or stacks of waffles for weekend houseguests. But guys need help getting the menu ideas, quantities, and timing right. And they like a little story-telling, mythologizing, and, well, guy talk, to get them in the mood to host. This book delivers that in spades. Think of this as an update to Esquire's now-famous and highly collectable Handbook for Hosts (published in 1949) but with fewer party jokes and food that is actually on-trend with the way men cook and eat now. Oh, and with pithy male-centric essays from Esquire staff writers and notable contributors (such as Tom Dunod and Josh Ozersky) who amp-up the armchair reading appeal. Includes approximately 100 photos and 90 recipes from the Esquire Workshop kitchen and more than 50 buzzy chefs across the U.S. who love cooking for guys, such as Ed Lee at 610 Magnolia in Louisville, Mike Lata at Fig in Charleston, Bryan Voltaggio, the two Franks from Frankies Sputino, Michael Symon, Linton Hopkins, Thomas Keller, and David Chang.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cooking for parties

93.17

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: