Empanadas / Libristo.pl
Empanadas

Kod: 09041632

Empanadas

Autor Sandra Gutierrez

From Mexico down to Brazil and into the Latin Caribbean, empanadas are one of Latin America's most treasured foods. They are the most widely eaten hand-held pies in the world, and these dough pockets are filled with a marvelous ar ... więcej

110.59


Dodruk
Termin nieznany

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Empanadas

Za ten zakup dostaniesz 64 punkty

Opis

From Mexico down to Brazil and into the Latin Caribbean, empanadas are one of Latin America's most treasured foods. They are the most widely eaten hand-held pies in the world, and these dough pockets are filled with a marvelous array of fillings featuring simple, vibrant flavours. They make a perfect snack, everyday meal, decadent dessert, or great party fare. While several varieties are famous the world over, exploring the full spectrum of Latin American empanadas opens up a universe of unexpected, comforting, and delicious new possibilities for those looking to bring creativity to their table without sacrificing convenience. Empanadas guides readers through Latin America, offering a collection of the most delicious recipes and essential tips on creating the perfect hand-held pie for any occasion. Bolivian Beef Saltenas peppered with potatoes and peas, Guatemalan dobladas fried and bathed in tomato sauce, Mexican empanadas filled with candied pumpkin, Argentinian empanadas with shrimp and spinach bechamel, and Costa Rican empanaditas stuffed with gooey pineapple--these examples only touch the surface of the many edible pockets that this book will uncover. Recipes for creating traditional sauces such as aji con aguacate and chimichurri suave as well as for sweet dessert empanadas such as those made with rice pudding and goat's milk caramel are also included. With an introduction on the history of empanadas, a section on dough types and folding techniques, 60 succulent recipes, and mouth-watering colour photographs, the book is a beautiful, practical, and definitive guide to making, serving, and enjoying empanadas.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

110.59

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: