Kod: 02854065
Emulsions provides a general introduction, the role of emulsifiers and addresses different problems such as creaming/sedimentation, flocculation, Ostwald ripening, coalescence and phase inversion. Thermodynamics, adsorption and in ... więcej
393.47 zł
Zwykle: 414.25 zł
Oszczędzasz 20.78 zł
Za ten zakup dostaniesz 229 punkty
Emulsions provides a general introduction, the role of emulsifiers and addresses different problems such as creaming/sedimentation, flocculation, Ostwald ripening, coalescence and phase inversion. Thermodynamics, adsorption and interaction forces between emulsion droplets are thoroughly explained, supplemented by many figures and tables. Helps to characterize and to select the right emulsifier for various industrial applications.
393.47 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: