Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition / Libristo.pl
Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Kod: 25691883

Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Autor Pascal Riberau-Gayon, Denis Dubourdieu, Bernard B Doneche, Aline A. Lonvaud

As an applied science, enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical obser ... więcej

966.88


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Za ten zakup dostaniesz 563 punkty

Opis

As an applied science, enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical observations. The approach u

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

966.88

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: