Kod: 18168362
Die 2. Auflage des Handbook of Vegetables and Vegetable Processing ist das umfassendste Referenzwerk zur Gemüsetechnik und richtet sich an Verarbeiter, Hersteller und Anwender in der Lebensmittelverarbeitung. Das Handbuch umfasst ... więcej
1901.15 zł
Zwykle: 1960.02 zł
Oszczędzasz 58.87 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 1108 punkty
Die 2. Auflage des Handbook of Vegetables and Vegetable Processing ist das umfassendste Referenzwerk zur Gemüsetechnik und richtet sich an Verarbeiter, Hersteller und Anwender in der Lebensmittelverarbeitung. Das Handbuch umfasst 42 Kapitel in zwei Bänden. Fachexperten aus der ganzen Welt haben mitgearbeitet. Dieses Buch bietet aktuelle Informationen, aktuelles Wissen und beschäftigt sich mit Methoden in der Wertkette von Gemüse, vom Produzenten bis zum Verbraucher. Einzigartig ist, dass Herstellungs- und Nacherntetechnologien, innovative Verarbeitungstechnologie, Verpackung und Qualitätsmanagement vorgestellt werden.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
1901.15 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )