Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: or, How to Cure Bacon, Make Sausage and Preserve other Pork Products / Libristo.pl
Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: or, How to Cure Bacon, Make Sausage and Preserve other Pork Products

Kod: 18755670

Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: or, How to Cure Bacon, Make Sausage and Preserve other Pork Products

Autor Thomas B Finney

This special edition of "Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers" was written by Thomas B. Finney, and first published in 1918. A fabulous, century-old book of recipes and tips for making your own sausages a ... więcej

75.85


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: or, How to Cure Bacon, Make Sausage and Preserve other Pork Products

Za ten zakup dostaniesz 44 punkty

Opis

This special edition of "Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers" was written by Thomas B. Finney, and first published in 1918. A fabulous, century-old book of recipes and tips for making your own sausages and bacon, from store-bough

Szczegóły książki

75.85

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: