Kod: 18755670
Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: or, How to Cure Bacon, Make Sausage and Preserve other Pork Products
This special edition of "Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers" was written by Thomas B. Finney, and first published in 1918. A fabulous, century-old book of recipes and tips for making your own sausages a ... więcej
Zobacz książki o podobnej tematyce
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
- Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
- Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
- Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.
Dowiedz się więcej
Więcej informacji o Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: or, How to Cure Bacon, Make Sausage and Preserve other Pork Products
Za ten zakup dostaniesz 44 punkty
Opis
This special edition of "Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers" was written by Thomas B. Finney, and first published in 1918. A fabulous, century-old book of recipes and tips for making your own sausages and bacon, from store-bough
Szczegóły książki
- Pełny tytuł: Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: or, How to Cure Bacon, Make Sausage and Preserve other Pork Products
- Autor: Thomas B Finney
- Język: Angielski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 170
- EAN: 9781973972389
- ISBN: 1973972387
- ID: 18755670
- Wydawca: Createspace Independent Publishing Platform
- Waga: 408 g
- Wymiary: 280 × 216 × 9 mm
- Data wydania: 26. July 2017
Ulubione w innej kategorii
250 000
zadowolonych klientów
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.