Historical Developments and Trend Analysis of Restaurant Cuisine / Libristo.pl
Historical Developments and Trend Analysis of Restaurant Cuisine

Kod: 06844712

Historical Developments and Trend Analysis of Restaurant Cuisine

Autor Angelo A. Camillo

Since the beginning of civilization, the search for food has played a major role in the bio-cultural evolution of man, and eating culture has been at the center of his evolution. Food culture contributed to shaping mankind's socia ... więcej

253.25

Zwykle: 266.61 zł

Oszczędzasz 13.36 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 8 - 10 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Historical Developments and Trend Analysis of Restaurant Cuisine

Za ten zakup dostaniesz 148 punkty

Opis

Since the beginning of civilization, the search for food has played a major role in the bio-cultural evolution of man, and eating culture has been at the center of his evolution. Food culture contributed to shaping mankind's social organization and cooking brought people together. Food today plays an important role with cultural, political, psychological, emotional, and even religious significance. It embodies religious and group traditions and has created a symbol of national identity. Records about public eating houses date back to 960 AD in the Sung dynasty cities of Kaifeng and Hangchow in China. In 1762 New Yorker Samuel Fraunces opened a public house in a building at the corner of Queen and Canal Streets called Tavern Kitchen . In 1783 M. Beauvilliers, opened the first establishment in the Palais Royale hotel in Paris. This is what gave birth to the original restaurant, similar to what it is known today. The true internationalization of food and cuisines began with the European discovery of the New World. It represented a significant turning point in the history of food as ingredients migrated across the globe; the world's first internationalization of consumer goods

Szczegóły książki

253.25

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: