Italian American / Libristo.pl
Italian American

Kod: 33565363

Italian American

Autor Scott Tacinelli, Jamie Feldmar

Reimagine Italian-American cooking, with more than 125 recipes rich with flavor and nostalgia from the celebrated husband-and-wife chef team of Michelin-starred Don Angie in New York City.ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: New ... więcej

137.30

Zwykle: 154.33 zł

Oszczędzasz 17.04 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Italian American

Za ten zakup dostaniesz 80 punkty

Opis

Reimagine Italian-American cooking, with more than 125 recipes rich with flavor and nostalgia from the celebrated husband-and-wife chef team of Michelin-starred Don Angie in New York City.ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: New York Post, Minneapolis Star Tribune, Food52, Epicurious, Taste of Home Every bit of warmth and hospitality that you feel when you walk into Don Angie pours out of every page of this magical book. Michael SymonThe words red sauce alone conjure images of an Italian-American table full of antipasti, both hot and cold, whisked off to make room for decadent baked pastas topped with molten cheese, all before a procession of chicken parm or pork chops all pizzaiola and we haven t even gotten to dessert. It s old-school cooking beloved by many and imbued with a deep sense of family.In Italian American, Angie Rito and Scott Tacinelli, the chefs of critically acclaimed Don Angie in New York City s West Village, reinvigorate the genre with a modern point of view that proudly straddles the line between Italian and American. They present family classics passed down through generations side-by-side with creative spins and riffs inspired by influences both old and new. These comforting dishes feel familiar but are far from expected, including their signature pinwheel lasagna, ribs glazed with orange and Campari, saucy shrimp parm meatballs, and a cheesy, bubbling gratin of broccoli rabe and sharp provolone.Full of family history and recipes that will inspire a new generation, Italian American provides an essential, spirited introduction to an unforgettable way of cooking.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po niemiecku Ratgeber Essen & Trinken Länderküchen

137.30

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: