Mák jako potravina a droga / Libristo.pl
Mák jako potravina a droga

Kod: 20477082

Mák jako potravina a droga

Autor Jan A. Novák

Mák jako potravina a droga je další knihou ze série Fotografické atlasy, a i tentokrát obsahuje Receptář jídel. První polovina knihy je zaměřena na mák z botanického pohledu - jeho typy a odrůdy, obsahové látky, pěstování a využit ... więcej

74.50

Zwykle: 85.62 zł

Oszczędzasz 11.12 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy do 4 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Mák jako potravina a droga

Za ten zakup dostaniesz 43 punkty

Opis

Mák jako potravina a droga je další knihou ze série Fotografické atlasy, a i tentokrát obsahuje Receptář jídel. První polovina knihy je zaměřena na mák z botanického pohledu - jeho typy a odrůdy, obsahové látky, pěstování a využití. Kromě máku setého (kuchyňského máku) je v knize pojednáno např. o máku listenatém, vlčím a o okrasných mácích, pěstovaných na zahradách. Celá kapitola je věnována opiu - jeho chemickému složení, způsobům užívání, účinkům a nejznámějším opiátům. Zpracování máku v kuchyni je věnován Makový receptář s téměř 200 recepty - sladké či slané pečení i hlavní jídla, makové nápoje a likéry, saláty atd.

Szczegóły książki

Kategoria Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Moučníky a pečení

74.50

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: