Kod: 02785990
Becoming Vegetarian Has Been considered the preeminent reference for vegetarian nutrition. This revised edition contains the latest information on protein, calcium, iron, good fats, vitamins (including B12), protective phytochemic ... więcej
103.60 zł
Zwykle: 103.64 zł
Oszczędzasz 0.04 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 60 punkty
Becoming Vegetarian Has Been considered the preeminent reference for vegetarian nutrition. This revised edition contains the latest information on protein, calcium, iron, good fats, vitamins (including B12), protective phytochemicals, and more. Also up-to-date information on the advantages vegetarians have when it comes to their health. Includes a vegetarian food guide and over 50 easy recipes with contributions from chefs Joseph Forest, Ron Pickarski, Jo Stepaniak, and Yves Potvin (Yves Veggie Cuisine).
Kategoria Książki po angielsku Society & social sciences Society & culture: general Social issues & processes
103.60 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )