Kod: 11541372
The owner and chef of the award-winning Inn at Little Washington defines a new way of American cookingQhomegrown in the United States, approachable for the home cook, yet as delicious and refined as the finest French and Italian c ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
The owner and chef of the award-winning Inn at Little Washington defines a new way of American cookingQhomegrown in the United States, approachable for the home cook, yet as delicious and refined as the finest French and Italian cuisine. Recipes include veal medallions with country ham ravioli, crab cake sandwich with fried green tomatoes, and warm plum torte with sweet corn ice cream. 0-8212-2845-5$45.00 / Time Warner Book Group
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )