Perfect Meal / Libristo.pl
Perfect Meal

Kod: 01246569

Perfect Meal

Autor John Baxter

Just as species of plants and animals are expiring at an alarming rate, so are the traditional ingredients and techniques of classic cooking and eating. Nowhere is this trend more evident than in France, where the heart of the wor ... więcej

70.17

Zwykle: 78.93 zł

Oszczędzasz 8.76 zł


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 10 - 14 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Perfect Meal

Za ten zakup dostaniesz 41 punkty

Opis

Just as species of plants and animals are expiring at an alarming rate, so are the traditional ingredients and techniques of classic cooking and eating. Nowhere is this trend more evident than in France, where the heart of the world's most revered and complex national cuisine is in danger of disappearing, as old ways of agriculture, butchering, and cooking are withering - leaving us with only a small fraction of the astonishing delights and surprises French cuisine has to offer. In this charming culinary travel memoir, the bestselling author of "The Most Beautiful Walk in the World" goes on the hunt for the most delicious and bizarre endangered foods of France, including: Ortolans - Tiny birds, drowned in armagnac, sauteed in butter and eaten whole, bones and all, ideally with a large napkin draped over your head to conserve the aroma; Bouillabaisse - Seafood stew that only tastes right if you eat it by the Mediterranean. The secret is an ugly fish called the rascasse that lurks around wrecks; 100 Year-Old Cognac - The old stuff never gets to the shops, but Baxter's wife is friendly with one of the big distillers, so readers get a taste tour of what only millionaires can afford to drink; Confiture Vieux Garcon - Literally, Old Boy's Preserves. Soft fruit in season is placed in a crock, covered in brandy and left to marinate for a year. Traditionally served on ice cream, but a few spoonsful in the morning really set you up. Ox. The book culminates in Baxter's participation in a traditional ox roast, in which an enormous whole ox is cooked on a spit over coals. The recipe begins on a practical note: First, catch your ox...

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Travel & holiday Travel writing

70.17

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: