Physical Methods in Agriculture / Libristo.pl
Physical Methods in Agriculture

Kod: 01379552

Physical Methods in Agriculture

Autor Jirí Blahovec, Miroslav Kutílek

The papers in this book deal with both the physical theories and their applications in the full broad range of agriculture: soils, their parameters and transport processes, soil technology, precision agriculture, agricultural prod ... więcej

875.25


Dostępna u dostawcy w małych ilościach
Wysyłamy za 12 - 15 dni

Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.


Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Physical Methods in Agriculture

Za ten zakup dostaniesz 509 punkty

Opis

The papers in this book deal with both the physical theories and their applications in the full broad range of agriculture: soils, their parameters and transport processes, soil technology, precision agriculture, agricultural products and their processing, testing and storage and products, genetic modification of agricultural plants. In all those subjects the physical aspects are studied. The majority of the papers belong to the category of interdisciplinary sciences. The papers are divided into three groups. In the first group are papers dealing with soil physical properties. The research was aimed at direct observation of soil porous systems from which the appropriate theory of transport was derived. Special attention was paid to estimation errors of physical parameters. High accuracy in determination of data monitoring location is reflected by papers on allocation agriculture, precision farming. The second group contains papers with experimental and theoretical improvement in product properties knowledge. The possibilities of application of such methods in modern genetic engineering are discussed too. The third group of papers represents recent physical approach to technological properties of fruits, especially in relation to their pre-harvest and storage softening, as well as to their susceptibility to damage.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agricultural engineering & machinery

875.25

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: